Asiakastarina - Eilola Logistics Oy

Eilola Logistics Oy palvelee asennusnostureillaan teollisuutta ja rakennustyömaita pääasiassa eteläisessä Suomessa sekä tekee kappaletavara- sekä erikoiskuljetukset Suomessa ja Pohjoismaissa. Asiakas voi aina luottaa siihen, että työ tehdään turvallisesti, aikataulussa ja järkevin kustannuksin.

Palfinger Crawler – tela-alustainen monitoiminosturi

Nostinpuolella Eilolan konevalikoima on monipuolinen kattaen kuormausnosturit kaikissa kokoluokissa aina 215 tonnimetriseen saakka. Erikoisnostot kuuluvat yrityksen vahvuuksiin.

- Haluamme tehdä erikoisnostoja haastavissa paikoissa ja olemme erikoistuneet niiden toteutukseen. Myös kalustomme on suunniteltu niin, että lähes kaikki nostotyöt onnistuvat kauttamme.

Tehostaakseen palveluitaan Eilola Logistics hankki käyttöönsä kaksi todellista erikoisnostamisen teholaitetta.

- Johtavan erikoisnostinten valmistaja Palfinger on kehittänyt tela-alustaisen Crawler -nostinmalliston. Meille tuli vuosi sitten 57 tonnimetrinen PCC 57.002 ja alkuvuodesta saimme käyttöömme malliston suurimman, 115 tonnimetrisen PCC 115.002 -nosturin. Laite on ensimmäinen Pohjoismaihin toimitettu.

Tela-alustaiset Crawler-nostimet ovat erinomaisia haastaviin nostotöihin niin maan alla kuin maan päällä. Kuvassa PCC 57.002 putkinostotöissä Vuosaareen tunnelissa Helsingissä.

- Täysin sähkökäyttöinen nosturi on päästötön ja sillä voidaan työskennellä niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tela-alustainen laite liikkuu maastossa kuin maastossa sujuvasti ja nostot onnistuvat hankalissakin paikoissa. 115 tonnimetrinen PCC 115.002 menee todella pieneen tilaan, telat ottamalla pois sillä mahtuu kulkemaan 2,1 metriä korkeasta oviaukosta – myös koneen leveys on pienimmillään tuo 2,1 metriä. Erittäin kompakti monitoimilaite, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kaivoksille, tunneleihin, teollisuuteen kuin myös kaupunkien ahtaisiin sisäpihoihin, kehuu Rimpiläinen.

Secto yksi osa rahoituskokonaisuutta

Eilola Logisticsin toimialoilla hankinnat ovat arvokkaita ja kaluston määrä on korkea. Rahoituspuolella yritys on hajauttanut kalustonhallintaansa ja laitteita on omia, osamaksu- kuin leasingrahoitteisia. Yksi osa rahoituskokonaisuutta on leasingrahoituksia tarjoava Secto Konerahoitus.

- Olemme rahoittaneet Sectolla kaikenlaista kalustoa perävaunuista, kuorma-autoihin ja nostureihin. Rahoituspuoli on hyvin pitkälle ihmisten välistä kauppaa ja Secton kanssa asiat ovat toimineet hienosti. Tykkäämme siitä, että he ovat aidosti kiinnostuneita toiminnastamme ja kartoittavat etukäteen meidän toimintaamme sekä tarpeisiimme parhaiten sopivat vaihtohdot, toteaa Topi Rimpiläinen.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu on Rimpiläisen mieleen.

- Heinon Mika toimii yhteyshenkilönämme ja hänen kanssaan on helppo toimia. Mika joustaa, jeesaa ja priiffaa meitä rahoituksiin liittyvissä asioissa. Palvelu on hyvää ja hänet saa tarvittaessa kiinni mihin vuorokauden aikaan tahansa. Olemme tyytyväisiä saamamme kokonaispalveluun.